субота, 26. фебруар 2011.

Лимун


ПРОЧИТАЈТЕ ПАЖЉИВО ОВАЈ ПРЕВОД С ФРАНЦУСКОГ О ЛЕЧЕЊУ РАКА ПРЕМА ОБАВЕШТЕЊУ ДОБИЈЕНОМ ИЗ НАУЧНОГ ИНСТИТУТА ЗА ЗДРАВЉЕ У БАЛТИМОРУ, МЕРИЛЕНД, САД 

Ово је последња вест из медицине у борби против рака.

БЛАГОДЕТИ ЛИМУНА

Лимун (citrus) je је чудотворан производ за убијање канцерогених ћелија. Снажнији је 10000 (десет хиљада) пута од хемотерапије.

Зашто ми ово сазнајемо тек сада? 

Зато што постоје лабораторије које су заинтересоване за производњу једне синтетичке верзије која ће им донети огромну зараду. Ви од сада можете да помогнете једном пријатељу обавештавајући га да је лимунов сок благотворан за спречавање те болести. Његов укус је пријатан и не ствара оне страшне последице као хемотерапија. Ако имате могућности, засадите лимуново дрво на веранди или у башти.

Колико људи умире док се љубоморно чува ова тајна, да не би били погођени мултимилионери великих корпорација. Као што знате, стабло лимуна је ниско, не заузима много простора и познато је по својим разноликим плодовима. 

Можете да узимате лимун на разне начине: можете да једете плод, да га цедите и правите разна пића и колаче. Приписују му се разна својства, али најповољнији ефекат има на цисте и туморе. Ова биљка је доказани лек против свих типова рака. Сматра се такође да је он антимикробски агенс широког спектра против бактеријских инфекција и гљивица, да је ефикасан против интерних паразита и црва, да регулише веома високи крвни притисак и нервне поремећаје и делује антидепресивно. 

Извор ове информације је фасцинантан: он потиче од једног од највећих произвођача лекова на свету, који тврди да после више од 20 година рада у лабораторији од 1970. год. је констатовано да лимун уништава малигне ћелије у дванаест врста рака, међу којима је рак дебелог црева, дојке, простате, плућа и панкреаса.

Састојци ове биљке су показали да делују 10000 (десет хиљада) пута боље од Адиамицина, хемотерапеутске дроге за успоравање раста канцерозних ћелија. Оно што је још изненађујуће је то што лимун уништава канцерогене ћелије, а не утиче на здраве ћелије.

Научни институт за здравље, Л. Л. Ц. ; 819 Н. Коз ул., Балтиморе, МД, 1201. 
Institut de Sciences de la Santé; L. L.L., 819 N. Causez Street , 
Baltimore , MD 1201
---------------------------------------- 
С француског превела Круница Грујић, професор француског језика. 
Београд, 23.11.2010. година.

ПОШАЉИТЕ СВИМА!

Шта лимун мисли о лековима




Нема коментара:

Постави коментар