Sastojci:
- 1 šoljica kisele pavlake
- 1 šoljica mleka
- 1 šoljica ulja
- 1,5 izmiksana banana
- 2 šoljice pšenične krupice (griza)
- 2 šoljice šećera
- 4 na vrh pune kašike kakaoa
- 1 kašičica mlevene kafe
- 2 kašičice sode bikarbone
- 10 kašika mleka
- 1 paketić vanilin šećera
- 10 dag čokolade za kuvanje
- nekoliko kašika čokolade u prahu
- 5 dag maslaca
Priprema:
- Izmiksati bananu sa pavlakom i mlekom, dodati ulje i sve ostale sastojke.
- Još jednom dobro izmiksati i izliti u manju, dublju posudu – namašćenu i obilno posipanu prezlama.
- Staviti u zagrijanu rernu na 190 stepeni, i pred kraj pečenja temperaturu pojačati na 210 stepeni.
- Otopiti sve sastojke za preliv i toplo preliti preko toplog kolača.
- Ostaviti da se ohladi, narezati i poslužiti (ako se stigne ohladiti…)
A ŠTO STE VI OČEKIVALI?!?!?!?
PERVERZIJE?!?!?!? SRAM VAS BILO!!!
Нема коментара:
Постави коментар