среда, 19. август 2015.

Ц И П Е Л Е

Један од најдеструктивнијих изума у ​​људској историји је обична ципела. Ципела је један од највећих криваца зашто људи оболевају од инфламаторних, аутоимуних и других болести.  

Најновија научна истраживања показују да посебно гумени ђонови комплетно блокирају све електроне који штите и хране читаву планету па тако и нас саме. Када станемо на земљу босоноги, посебно ако станемо на камен, ми смо брзином светлости испуњени слободним електронима које нам планета великодушно даје стално, свакога дана и ноћи. Онога тренутка када обујемо ципеле, све престаје. Комплетно престаје комуникација са Земљом и ми смо изоловани. 

Постоји један ефикасан начин да се поново успостави та веза између електрона из Земље и нас људи, а то је ходање босоног. Земљин електромагнетни омотач је толико јак да када станемо на земљу, аутоматски нас испразни од статичког електрицитета који се накупи у нама од наших мобилних телефона, ај-подова, камера, компјутера, бежичних телефона... Довољно је да ходате босоноги по земљи, седнете на камен, скочите у море, језеро или реку петнаестак минута дневно и да будете заштићени 

Земљиним природним електронским омотачем. Људи ходају око нас одвојени од стварностии са мислима у облацима. Наравно, зато што нису приземљени. Између њих и Земље је ђон.

Нема коментара:

Постави коментар