петак, 01. април 2011.

Neprocenjivo!!


Džek se budi sa žestokom glavoboljom poslije prisustvovanja Božićnoj zabavi u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali noćašnje piće uopšte nije odavalo ukus alkohola. Čak se i ne seća kako je stigao kući sa zabave.
Razmišljao je šta je mogao učiniti prethodne noći u stanju u kom se nalazio. Morao je naterati sebe da otvori oči, i prvu stvar koju je video je nekoliko aspirina pored čaše vode na stočiću. A pored njih crvena ruža!

Džek ustaje i vidi svoju odeću ispred sebe, čistu i ispeglanu. Pogleda po sobi i vidi savršen red. Takav je bio i ostatak kuće. Uzima aspirin i prepadne se kad u ogledalu kupatila ugleda veliku modricu ispod svog oka.

Međutim primjećuje i poruku u uglu ogledala napisanu crvenim ružem i otisak usana njegove žene na ogledalu. "Dušo, doručak je u rerni, izašla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu večeru. Volim te, dragi!"

Posrćući po kuhinji proverava da li je doručak spremljen, kad tamo je i s toplom kafom i jutarnjim novinama. Njegov sinčić doručkuje za stolom.

Džek pita: "Sine, šta se dogodilo sinoć?"

Sin odgovara: "Pa, vratio si se kući 3 sata posle ponoći, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, posle si povraćao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata."

Zbunjen pita sina : "Kako to da je sve u najboljem redu, ruža, doručak?"

"A, to! Pa, mama te je odvukla u spavaću sobu i kad je pokušala da te skine, ti si povikao "Ostavi me ženo, oženjen sam!"


Polomljen sto - 399$
Topli doručak - 4.20$
Dva aspirina - 0.18$
Reci pravu stvar u pravo vrijeme --- NEPROCJENJIVOНема коментара:

Постави коментар